به گزارش ایسنا، سیدحمیدطهائی در بازدید از پارک فناوری پردیس گفت: با توجه به اینکه البرز یکی از قطبهای علم و فناوری در کشور محسوب میشود، توسعه مراکز علمی تحت پوشش این پارک در استان برای رسیدن به توسعه پایدار یکی از برنامههای اصلی در رشد اقتصادی بشمار میرود.
وی با اشاره به بازدید علمی مدیران از پارک فناوری پردیس، افزود: بروز رسانی آخرین تحولات فناورانه در بخشهای فن بازار، بایو، نانو، حلقههای تجاری سازی، توسعه کسب و کار در این بازدید از نزدیک رصد شد.
استاندار البرز ضمن اشاره به مذاکرات بین رؤسای این پارک و مسؤولان استان البرز از اظهار تمایل در تداوم ارتباطات علمی و تحقیقاتی خبر داد و تأکید کرد: تبادل تجارب استانهای تهران و البرز اصلیترین رویکرد ما بشمار میرود و در آینده نزدیک نیز همکاریهای مشترکی بین دو پارک فناوری پردیس و پارک علم و فناوری استان البرز آغاز خواهد شد.
طهائی با بیان اینکه ایدههای فراوانی برای تجاریسازی وجود دارد، گفت: بخشی از فضای کارآفرینی با جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی بر روی طرحهای فناورانه ایجاد میشود که به دنبال تحقق آن هستیم.
استاندار البرز در ادامه با حضور در مرکز رشد فناوری نخبگان و مجتمع تجاری سازی و فن بازار پارک فناوری پردیس، تولیدات علمی، دارویی و تحقیقاتی را مورد بازدید کرد.
بر اساس اعلام پارک فناوری پردیس، شرکتهای بزرگی که در حال حاضر نیروی کار کافی و چند محصول دارند، میتوانند کل فرآیند شرکت را به این پارک منتقل کنند و از خدمات و حمایتهای پارک استفاده کنند. شرکتهای دانشبنیان در این فضای کاری به دور از دغدغههای مالی به فعالیتهای پژوهشی میپردازند؛ چرا که در فضای پارک همه امکانات رفاهی یک شهر مدرن فراهم شده است. هدف پارک فناوری پردیس، توانمندسازی و نوآوری شرکتهای دانشبنیان در حوزههای تخصصی است. حضور شرکتهای توسعه تجهیزات پزشکی، زیستفناوری، فناوری اطلاعات، تجارت الکترونیک و بانکداری الکترونیک نیز در این شهر پژوهشی چشمگیر است.
انتهای پیام